De tarieven:

Bij HydroDogs kunt u voor verschillende hydrotherapie pakketten kiezen. Zo kunt u steeds losse sessies inplannen of voor een pakket van 5 sessies of van 10 sessies kiezen. Hydrotherapie kan gecombineerd worden met massage’s en revalidatietherapie. Onderaan deze pagina staan de voorwaarden van de sessies opgesteld.

Let op: Bij HydroDogs kan uitsluitend betaald worden via IDeal/betaalverzoek of contant. Indien u contant betaald het liefste gepast. Er wordt een factuur naar u gestuurd met een betaalverzoek. Pinnen is niet mogelijk.

Tarieven behandeling

* Alle tarieven zijn Incl. vooraf afspoelen&spieren opwarmen, hydrotherapie, weer afspoelen, afdrogen. Intake duurt +/- 60 minuten en alle losse sessies duren 30-45 minuten (afhankelijk van wat de hond aan kan).

Prijzen incl BTW. 2024
Intake + behandeling (hydrotherapie, sportmassage, fitness) (verplicht)* €75,-
Los betaalde hydrotherapie/ sportmassage of fitness sessie* €65,-
5x revalidatie kaart* (te combineren: hydrotherapie en/of sportmassage en/of fitness) €300,-
10x revalidatie kaart* (te combineren: hydrotherapie en/of sportmassage en/of fitness) €550,-
Prijzen zijn geldig vanaf 1 Januari 2024.

Puppy leren zwemmen?

Heeft u een puppy die u aan water wilt laten wennen / socialiseren/ leren zwemmen? Zwemmen kan vanaf 12 weken ivm de entingen en de spierkracht van uw pup. De sessies duren even lang als regulieren sessies ivm de tijd die wordt gebruikt om uw hond te socialiseren met water. De prijzen zijn daarom hetzelfde.

Interesse? Neem contact op voor meer informatie.

 

Voorwaarden:
 • Sessies en wasbeurten kunnen uitsluitend worden gepland op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.
 • De pakketten zijn 1 jaar geldig.
 • Een intake gesprek is verplicht voor iedere hond die voor het eerst komt voor een hydrotherapie, sportmassage of fitness sessie. Dit geldt ook voor gezonde honden.
 • Een gezondheidsverklaring van de dierenarts is vereist voordat er met hydrotherapie begonnen kan worden. Dit geldt ook voor gezonde honden. (Deze wordt per e-mail naar u toegestuurd of kunt u downloaden door op de link te klikken)
 • Een hydrotherapeute gaat ten alle tijden met uw hond ter begeleiding het water in. Uw hond krijgt een tuig aan voor begeleiding. Het is helaas niet mogelijk om zelf met uw hond het water in te gaan.
 • Gelieve uw hond 3 uur vooraf aan de hydrotherapie sessie geen eten te geven.
 • Bij annulering dit gelieve 24 uur van te voren door te geven. Anders worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.
 • Bij bevuiling van het zwembad worden er kosten in rekening gebracht. Dit in verband met de praktijk die gesloten moet worden en extra kosten die gemaakt moeten worden om het zwembad schoon te maken. Kosten bedragen die van een losse behandeling per dag, zolang dat het bad gesloten moet worden en kunnen oplopen naarmate meerdere dagen afspraken afgezegd moeten worden.
 • De tarieven zijn inclusief 21% BTW.
 • Het is helaas niet mogelijk om te pinnen in de praktijk. Gelieve het bedrag via IDeal over te maken naar de rekening van HydroDogs, via een betaalverzoek of contant te betalen.
 • Lees hier de: Algemene Voorwaarden HydroDogs.