Locatie

HydroDogs is gelegen aan het Rootven nr 41, in Moergestel, Noord-Brabant. De praktijk gevestigd in een bedrijfsruimte, bevindt zich in een zijstraat (Pr. Irenestraat) achter het makelaarskantoor, Van Dam. De praktijk is te bereiken via de snelweg(A58) via Eindhoven en Tilburg, afslag Moergestel. 1e afslag rechts naast het accountantskantoor. En voor mensen uit de richting Oisterwijk, eerste links na het passeren van de Jumbo. Zie hieronder de adres gegevens en plan je route met behulp van Google-maps. Navigeer voor de ingang naar: Prinses Irenestraat, Moergestel. 

Parkeergelegenheid is er voor de praktijk. Gelieve rekening te houden met de parkeerplaatsen van de omwonende. Indien er geen plaatst is direct voor de praktijk, is er een mogelijkheid om voor bij het accountantskantoor, Van Dam, te parkeren of in de straat. niet langs de weg te parkeren, om hindering voor omwonende en verkeer te voorkomen.

Adres

Waar vindt u ons?

Rootven 41, 5066AV
Moergestel
Nederland

Navigeer naar Prinses Irenestraat, Moergestel.

Kijk voor een uitgebreide route beschrijving op google-maps!

Openingstijden

Behandelingen uitsluitend op afspraak

Afspraak maken is mogelijk van di t/m za.
Zowel overdag als in de avonden mogelijk.

Het kan druk zijn in de praktijk. Houdt er daarom rekening mee dat er een wacht periode kan zijn voor het maken van een afspraak. Ik doe mijn best om u zo snel mogelijk te helpen. Bij spoed bel zsm dan kunnen we u sneller helpen. 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 12:00 – 16:00 / 18:00 – 21:00
Woensdag: 9:00 – 16:00
Donderdag: 9:00 – 16:00
Vrijdag: 9:00 – 13:00
Zaterdag: 9:00 – 13:00

Zondag: gesloten 

Contactgegevens

U kunt contact met ons op nemen via de telefoon of per e-mail. Mocht u niemand te spreken krijgen laat dan even uw naam en telefoon nummer achter, dan bel ik u binnen 48 uur terug. U kunt bellen op werkdagen van 9:00 tot 20:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 18:00. U kunt ook altijd een e-mail sturen of onderstaand contact formulier invullen. Mailtjes worden altijd binnen 48 uur beantwoordt. Vermeld bij uw e-mail altijd even om welke hond het gaat, wat de reden is voor hydrotherapie en bij welke dierenarts u aangesloten bent.

Mobiel: 06-25067471 (telefoon wordt niet opgenomen tijdens behandelingen)
E-mail: Info@hydrodogs.nl


Een verwijzing/gezondheidsverklaring van de dierenarts voor hydrotherapie is vereist. Deze sturen wij naar u toe nadat u contact met ons op hebt genomen. U bent altijd welkom om te komen kijken naar ons centrum. Wel graag van te voren even bellen voor een afspraak. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor vragen.

Contact formulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoon nr (verplicht)

  Naam van uw hond (verplicht)

  Ras (verplicht)

  Geslacht hond (verplicht)

  Leeftijd hond (verplicht)

  Reden voor hydrotherapie (verplicht)

  Uw Dierenarts (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  CAPTCHA code:
  captcha
  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  Website: www.hydrodogs.nl

  Like ook onze Facebookpagina! Hier delen wij regelmatig foto’s, filmpjes en acties!