Welkom bij Honden Hydrotherapiecentum HydroDogs.

Honden hydrotherapie HydroDogs

Welkom op de website van honden hydrotherapie- en revalidatiecentrum HydroDogs. Bij HydroDogs bieden we een combinatie van hydrotherapie, sportmassage en revalidatie/fitness oefeningen aan en werken we samen met andere specialisten. Om samen te zorgen voor een succesvolle revalidatie van uw hond.

Bekijk hieronder een overzicht van onze services:


Hydrotherapie

Therapie voor honden in water. In een Chloor vrij zwembad van 2,5 x 5 meter kunnen de honden op een onbelaste manier revalideren en spieren trainen.

Lees meer

Honden Sportmassage

U kunt bij ons een afspraak maken voor een sportmassage behandeling, lymfedrainage, spiertaping & fascial release therapie.

Lees meer

Honden fitness & Workshops

Speciale balansoefeningen helpen uw hond revalideren en kunnen ingezet worden als spiertraining. U krijgt individuele begeleiding en wij stellen een speciaal trainingsschema voor uw hond op. 

Lees meer

Honden fotografie

Altijd al een mooie foto van uw hond willen hebben? Dat kan! Ik probeer uw hond op een z’n natuurlijk mogelijke manier vast te leggen. Portret foto’s zijn mogelijk van uw hond(en), met en zonder baas. Heeft u interesse in een shoot? Neem dan contact met ons op.

Lees meer