Honden hydrotherapie HydroDogs

Honden hydrotherapiecentrum HydroDogs

Welkom op de website van honden hydrotherapie- en revalidatiecentrum HydroDogs. Bij HydroDogs bieden we een combinatie van hydrotherapie, sportmassage en revalidatie/fitness oefeningen aan en werken we samen met andere specialisten. Om samen te zorgen voor een succesvolle revalidatie van uw hond.

Wat is HydroDogs en wat doen wij?

Mijn naam is Britt van Roosmalen en ik ben gediplomeerd hydrotherapeute & sportmasseuse en de eigenaresse van HydroDogs; een honden centrum voor hydrotherapie, sportmassage, fitness en revalidatietherapie.
(Lees hier meer over mij)

In ons revalidatiecentrum van 115m2 beschikken wij over een honden hydrotherapiebad van 2,5 x 5 meter dat verwarmd wordt tot 32 graden. Daarnaast is er een fitnessgedeelte, met matten, speciaal om honden op een veilige manier oefeningen te kunnen laten doen en zijn er faciliteiten voor de sportmassage.

Wat is hydrotherapie?

Hydrotherapie is Aqua-(water)therapie voor dieren met gewrichtsproblemen, neurologische aandoeningen, blessures, overgewicht, honden met watervrees, honden die u wilt leren zwemmen of voor fitness. Heeft u een oudere hond die wat stijfjes is? Of een hond met een orthopedische aandoening, zoals elleboog dysplasie? Een hond met een neurologische aandoening, zoals een hernia, of misschien heeft u een hond met overgewicht, een blessure, een hond met watervrees, een hond die u wilt leren zwemmen of een sporthond waarvan de conditie mag worden verbeterd? Dan bent u bij HydroDogs aan het juiste adres!

De opwaartse druk van het water zorgt ervoor dat de dieren vrijer kunnen bewegen en dat er minder gewicht op de spieren en gewrichten komt te staan. Hydrotherapie draagt o.a. bij aan een betere spieropbouw en een soepelere beweging van de gewrichten en spieren. Lees hier meer over hydrotherapie.

Voor revalidatie patiënten werkt HydroDogs samen met dierenartsen en andere therapeuten. Hydrotherapie sessies worden uitsluitend op afspraak ingepland en de dierenarts dient een gezondheidsverklaring te ondertekenen.

Wilt u meer weten over ons? Bekijk de website om meer te weten te komen over HydroDogs.
Heeft u interesse of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op! Dit kunt u doen door ons te e-mailen of te bellen. (Zie de contactgegevens hiernaast)

Like onze Facebookpagina om de actuele informatie, foto’s en acties bij te houden!