Honden fotografie

Naast hydrotherapie, sportmassage en honden fitness ben ik begonnen met fotograferen. Niet alleen tijdens mijn werk in het hydrotherapie- en revalidatiecentrum richt ik me op honden, maar ook met het fotograferen heb ik me vooral in honden en hond & baas fotoshoots verdiept. Fotograferen is iets wat ik al heel lang als hobby doe, maar nooit professioneel. Na toch weer “aangestoken” te zijn met het fotograferen, besloot ik een professionele camera aan te schaffen. Als eerste heb ik vooral geoefend op mijn eigen honden en een cursus fotografie gevolgd.

Nu post ik mijn foto’s op een speciale Facebookpagina en op Instagram, met de naam HydroDogs Honden fotografie.

Fotoshoot

Wilt u ook foto’s van (u en) uw huisdier laten maken? Dat kan! We plannen dan een fotoshoot op locatie. Dit kan zijn in het bos, thuis, in de duinen, etc. (Locatie moet in een straal van 45 min rondom Moergestel zijn.)

De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur en ik maak zoveel foto’s als nodig zijn. Na de fotoshoot zoek ik de mooiste foto’s voor uw uit en krijgt u er 10 met logo digitaal toegestuurd. Uit deze foto’s mag u er gratis 5 selecteren die u krijgt zonder logo.

Kosten voor de shoot zijn 30 euro, excl reiskosten. Incl. 10 foto’s voorzien van logo, 5 gratis foto’s zonder logo. Wilt u de overig 5 foto’s ook hebben zonder logo? Dat kan! Iedere foto die u extra wilt kost 2 euro per stuk.

Heeft u interesse in een fotoshoot? Neem dan contact met me op! Via info@hydrodogs.nl.