Honden Wassalon

Honden wassalon

Op zoek naar een honden (trim)salon om uw hond te laten wassen? Of een honden wasstraat? Naast hydrotherapie kunt u bij HydroDogs ook terecht voor een heerlijke wasbeurt voor uw hond. HydroDogs heeft namelijk een honden wasservice. Om uw hond eens lekker te laten wassen/verwennen/verzorgen en uit te laten borstelen. Met een honden trimbad, lekker warm water, shampoo, een föhn en een waterblazer om alle lossen haren weg te blazen en de hond geheel droog te maken. honden wassen

  • Heeft u thuis niet genoeg ruimte om uw hond te wassen?
  • Moet u altijd uw hele badkamer vies maken om uw hond in bad te doen?
  • Heeft u buiten geen warm water om uw hond te wassen?
  • Of vindt u het lastig om uw hond alleen te wassen?

Daar heeft HydroDogs een oplossing voor. Wij hebben een speciaal honden trimbad waar de hond met lekker warm water in gewassen kan worden. Naast het wassen (met shampoo) worden de honden ook: afgedroogd, geföhnd en geborsteld. Daarnaast is het een extra optie om de nagels te laten knippen en de oren schoon te maken. Een compleet verwen moment voor uw hond!

honden wassen, honden trimbad

 

Wilt u ook uw hond laten verwennen of moet uw hond nodig gewassen worden? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. U hond kan al gewassen en verwend worden bij ons voor maar 20 euro! Het is ook mogelijk meerdere honden in één keer te brengen voor een wasbeurt. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons op nemen.

Het is nu ook mogelijk om uw hydrotherapie sessie te combineren met een wasbeurt voor uw hond. Na u hydrotherapie sessie kan u hond heerlijk gewassen, geborsteld en verzorgt worden. Zo heeft u een getrainde, revalideerde en schone hond in één keer en hoeft u niet steeds op en neer te rijden. Kijk voor meer informatie over de prijzen op onze tarieven pagina.

Kijk ook eens op onze Facebookpagina!

Voorwaarden
  • Wasbeurten kunnen uitsluitend om afspraak ingepland worden.
  • Voor wasbeurten is geen verwijzing van de dierenarts vereist.
  • Het is mogelijk om een wasbeurt met een hydrotherapie sessie te combineren. Hiervoor gelden aangepaste tarieven en tijden.
  • Het is mogelijk om meerdere honden te brengen voor een wasbeurt. Neem contact met ons op voor meer informatie.